Ben jij klaar om (met jouw team) naar het volgende niveau te groeien?

Boek een adviesgesprek met één van onze coaches, waarin we samen gaan kijken hoe dat er voor jou uitziet.

wat brengt het adviesgesprek jou?

Binnen een uur helder wat jouw huidige en volgende niveau is op leidinggeven en teamontwikkeling en welke acties daarbij horen.

Wat is jouw doel voor de toekomst?

Iedere medewerker, elk team en elke organisatie heeft eigen sterke punten, eigen talenten. Team in Balans helpt die talenten te ontdekken, te ontwikkelen en tot bloei te laten komen. Wat is jouw doel?

Wat houdt je tegen?


De werkdruk is hoog en de omgeving verandert snel. Als leidinggevende krijg je veel op je bord. Misschien is het verzuim in jouw team hoog, en heb je geen idee hoe je jouw medewerkers het beste kunt inzetten. 


Hoe kunnen wij je daarbij helpen?

Juist als jij geen tijd hebt kunnen wij je helpen om de talenten van je medewerkers in kaart te brengen en in te zetten, en om jouw eigen vaardigheden op het gebied van leidinggeven naar topniveau te brengen! 

Over Team In Balans

Hoi,

Wij zijn het team achter Team in Balans

Wij zijn verbinders. Dit zijn onze professionele en ervaren teamcoaches: Léon van der Eijk, Maybelline Molensky, Niels IJpma, Marit Koolhaas, Henk Minnen & Rineke de Wit.

Wij vinden maatwerk belangrijk. We kijken eerst naar de behoeften die op tafel worden gelegd. Daarna maken we een goed plan. We helpen jou om je doelen als leidinggevende te bereiken door jou te trainen en te coachen op vaardigheden waardoor jij beter gaat leidinggeven. De teamcoaches van Team in Balans kunnen daarnaast één of meerdere workshops uitvoeren met een team en gaan doelgericht in op de behoeften die er zijn. Dat loopt van bewustwording van elkaars talenten en de manier waarop je samenwerkt, tot begeleiden van jullie team bij het in praktijk brengen van afgesproken ontwikkeldoelen. 

Team in Balans - het team over ons

Adviesgesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging via de mail
 3. 3
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier je adviesgesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. We koppelen je dan aan één van onze (team)coaches. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>
Success message!
Warning message!
Error message!