Exclusief programma van Team in Balans - Speciaal voor teams in de zorg!

Hoe je als zorgteam doelgericht samenwerkt zonder onderlinge frustraties, met het programma van Team in Balans...


(Waardoor jij beter gaat leidinggeven)

In dit webinar nemen we jou als leidinggevende of coordinator in de zorg mee aan de hand van drie sleutels waarmee je jouw team op een nieuwe manier gaat benaderen. Aan de hand van onze ervaringen en geleerde lessen met teamcoaching in de zorg (onze teamcoaches hielpen meer dan 50 zorgteams!) delen we onze inzichten over frustraties in zorgteams met je en geven we je sleutels die van belang zijn om te komen tot een goed functionerend team.


Het webinar staat nu online! 

Ontdek in dit gratis webinar:

  • Sleutel #1: Wat opvallende drijfveren in zorgteams zijn, en hoe  je daar als leidinggevende op een goede manier mee omgaat
  • Sleutel #2: Welke frustraties  er in zorgteams leven en hoe je die oplost
  • Sleutel #3: Wat één van de belangrijkste dingen is om verder te komen in de ontwikkeling van zorgteams

Het webinar staat nu online in 5 afleveringen. 

Je kunt direct beginnen met kijken van aflevering 1 en 2 (3-5 volgen daarna), maar later terugkijken is ook mogelijk via een link in je mailbox!

Waarom moet ik het webinar kijken?

Er is al zoveel gezegd en geschreven over teamwork en de ontwikkeling van teams. En ja, deze inzichten helpen ons om te kijken naar de wijze van samenwerking in teams en geven ons handvatten voor de ontwikkeling van teamwork. Maar hoe sla je de brug tussen de theorie en de praktijk van elke dag? Tijdens het webinar leer je van de ervaring van onze teamcoaches.

We weten wat er speelt


De ervaringen van onze teamcoaches met teamcoaching van ruim 50 zorgteams hebben we gecombineerd met een benchmark van de drijfveren van meer dan 2.000 zorgprofessionals. 

We weten hoe een zorgteam werkt

Dit heeft ons veel inzicht gegeven in de problemen en frustraties in zorgteams, maar ook inzicht in wanneer teams juist goed met elkaar samenwerken.

We gebruiken de TMA methode 

Onze teamcoaches gebruiken de TMA Methode. TMA bekeek de resultaten van meer dan 2.000 zorgprofessionals om zo  wetenschappelijke inzicht te krijgen in opvallende drijfveren van zorgprofessionals.

We geven je praktische tips

Onze inzichten en geleerde lessen delen we graag met jou als leidinggevende of coördinator van een zorgteam.Tijdens het webinar geven we je sleutels die van belang zijn om te komen tot een goed functionerend team.

Hoe gaat mijn team doelgericht samenwerken?

Een belangrijke voorwaarde om een echt en hecht team te worden dat goed met elkaar samenwerkt, is het kennen en leren begrijpen van elkaar. Onze teamcoaches hielpen meer dan 50 teams in de zorg om elkaars kwaliteiten te ontdekken. Teamleden kregen inzicht in de verschillen en overeenkomsten tussen elkaar. De focus lag daarbij op de overeenkomsten binnen het team. Welke kwaliteiten en valkuilen heb je gemeenschappelijk? Welke waarden deel je met elkaar als team? Hoe ga je daarmee om in relatie tot de samenwerking en ontwikkeling van het team? Tijdens het webinar bespreken we deze vragen en delen we onze best practices met jou! 


Meld je aan om het webinar nu gratis te kijken.

>
Success message!
Warning message!
Error message!