TMA Expert Training (Zorg)

TMA expert training 1: Opstellen van competentie- en talentprofielen

Wanneer je méér uit de TMA methode wilt halen, professionele verdieping zoekt en vaardiger wilt worden in het gebruik van TMA!

Wat maakt dat iemand succesvol is in zijn of haar functie? Het resultaat van iemands functioneren komt voort uit competentie (ontwikkeld vermogen). Het is een kunst om te ontdekken welke competenties bepalend zijn voor het resultaat in een functie. Als we dat ontdekt hebben, kunnen we heldere verwachtingen creëren voor zorgmedewerkers ten aanzien van gewenst functioneren. Om hier invulling aan te geven verzorgen wij de ‘TMA Expert training 1’ met als doel “Opstellen van competentie- en talentprofielen”.

team in balans leaflet expert training 1

De eerstvolgende training start in begin 2024: 

Kick-off (11:30-12:30) online

Dagdeel 1 en 2 (training)

Dagdeel 3 (intervisie)

Het is ook mogelijk om deze training incompany te volgen. 

Aanmelden om deel te nemen aan de eerstvolgende Training 'TMA EXPERT Training 1: Opstellen van competentie- en talentprofielen'? Vul het formulier in.

Aanmelden TMA EXPERT Training 1 ‘Opstellen van competentie- en talentprofielen’ Zorg & Welzijn

Meld je aan voor deelname aan de eerstvolgende TMA EXPERT Training ‘Opstellen van competentie- en talentprofielen’, en krijg alle info toegestuurd. Deze training helpt TMA Professionals met het opstellen van competentie- en talentprofielen. Voor data: zie hierboven. Door je in te schrijven, meld je je aan voor de training, én ontvang je onze tweewekelijkse blog over teamontwikkeling in de zorg in je mailbox.

BOEK EEN LIVE ADVIESGESPREK

Wil je doorpraten over jouw doelen, plan dan een gratis adviesgesprek met één van onze ervaren coaches, en ga beter leidinggeven!


>
Success message!
Warning message!
Error message!