TMA Talentgericht Leidinggeven (zorg)

training

TMA talent gericht leidinggeven

Wanneer je als leidinggevende jouw medewerkers met de TMA methode wilt ontwikkelen en de betrokkenheid en motivatie verhogen, rekening houdend met ieders talenten! 

Management & Leidinggevenden hebben een essentiële rol in een talentgerichte organisatie. De ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie vragen steeds meer dat de Leidinggevende de talenten van de medewerkers kent en eigenaarschap voor eigen ontwikkeling stimuleert. Individuen en teams presteren beter als ze vanuit hun talenten (sterktes) werken. Hoe geef je als leidinggevende daar nu vorm aan? Om hier invulling aan te geven verzorgen wij de training ‘TMA Talentgericht Leidinggeven’ met als doel “Het beste uit mensen (talenten & competenties) halen”.

TMA Talentgericht Leidinggeven Zorg Welzijn

Aanmelden om op de hoogte gehouden te worden over de Training 'TMA Talentgericht Leidinggeven Zorg en Welzijn'? Meld je aan.

Aanmelden voor Info over Training TMA Talentgericht Leidinggeven Zorg & Welzijn

Meld je aan om op de hoogte gehouden te worden over deelname aan de (eerstvolgende) Training TMA Talentgericht Leidinggeven, en krijg alle info toegestuurd. Deze training helpt leidinggevenden in zorg- en welzijn om hun medewerkers te ontwikkelen, en betrokkenheid en motivatie te verhogen, rekening houdend met ieders talenten. De info rond de training, en de data krijg je via de mail zodra deze bekend zijn. Door je in te schrijven, word je op de hoogte gehouden over de trainingsdata, én ontvang je onze tweewekelijkse blog over teamontwikkeling in de zorg in je mailbox, plus relevante weetjes en events.

BOEK EEN LIVE ADVIESGESPREK

Wil je doorpraten over jouw doelen, plan dan een gratis adviesgesprek met één van onze ervaren coaches, en ga beter leidinggeven!


>
Success message!
Warning message!
Error message!