Over TMA

"Alles gaat beter als jij jezelf kunt zijn!"

TMA werkt intensief samen met Team in Balans. We trekken gezamenlijk op in het ondersteunen van TMA Professionals in Zorg- & Welzijnsorganisaties. 

TMA logo
TMA Alles gaat beter als jij jezelf kunt zijn

Wat is de TMA Methode?

De TMA Methode is gebaseerd op de behoeftetheorie van Henry Murray en brengt persoonlijke drijfveren en talenten in beeld. Het bijzondere van de TMA analyse is dat het ontwikkelen toekomstgericht is. Het maakt de balans van dit moment op én geeft input om richting te geven aan de werktoekomst. De uitkomsten van de Talent Motivatie Analyse kunnen worden gekoppeld aan competenties en functiemogelijkheden. Daarnaast ontdek je wat je leerstijl is en de voorkeuren in werkomgeving en management. De Talent Motivatie Analyse is ook uit te voeren voor teams: de TMA Teamanalyse.


Mensen functioneren het best, leren het snelst, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze werk doen dat in lijn ligt met hun drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties. Een talent motivatie analyse is en opbouwend en biedt een diepgaand inzicht in jouw persoonlijkheid en ontwikkelmogelijkheden.

Ga nu aan de slag met de reality checklist en zet je prioriteiten op scherp!

Laat ons jou begeleiden naar resultaatgericht leidinggeven zonder frustraties. Download hier 5 tips voor hybride leidinggeven

5 tips voor 'hybride leidinggeven' (Boekje) vierkant - 2
>
Success message!
Warning message!
Error message!