TMA Professional (zorg)

certificeringstraining

TMA professional zorg en welzijn

Ontwikkel je vaardigheid om de TMA Methode op diepgaande wijze in te zetten in zorg en welzijn bij trajecten op individueel niveau.

Bij individuele trajecten kan worden gedacht aan coaching, (studie-) loopbaanbegeleiding en werving & selectie. Omdat het gaat om beslissingen op individueel niveau, met mogelijk ingrijpende gevolgen, moet de TMA-kennis van de deelnemer diepgaand zijn. Hoewel de focus duidelijk op individuele trajecten ligt, krijgt de deelnemer ook inzicht in de bredere toepassingen van de TMA Methode. Na het succesvol afronden van de certificeringstraining ontvangen de deelnemers het certificaat ‘TMA Gecertificeerde Professional’.

Team in Balans TMA Certificeringstraining zorg en welzijn

Data van de training: 

Online kick-off : 5 september 2024 (11:30-12:30)

Dag 1: 12 september 2024 (9.30-16.30)

Dag 2: 3 oktober 2024 (9.30-16.30)

Dag 3: 24 oktober 2024 (9.30-16.30)

Intervisie: 13 feb 2025 (10.00-12.00)

Locatie: Newday Offices Rotterdam

Aanmelden voor de certificeringstraining 'TMA Professional Zorg & Welzijn'?

Aanmelden Training TMA Professional Zorg & Welzijn

Meld je aan voor deelname aan de eerstvolgende TMA Certificeringstraining, en krijg alle info toegestuurd. Deze training leidt HR professionals in zorg- en welzijn op tot TMA Professionals. Voor data: zie hierboven. Door je in te schrijven, meld je je aan voor de training, én ontvang je onze tweewekelijkse blog over teamontwikkeling in de zorg in je mailbox.

BOEK EEN LIVE ADVIESGESPREK

Wil je doorpraten over jouw doelen, plan dan een gratis adviesgesprek met één van onze ervaren coaches, en ga beter leidinggeven!


>
Success message!
Warning message!
Error message!