Gratis webinar: Groeien naar een TOP zorgteam (8 november)

Webinar Groeien naar een TOP zorg team

Op 8 november om 15.00 uur organiseert Team in Balans het webinar:

‘Groeien naar een TOP Zorg Team’

Er is al veel gezegd en geschreven over teamwork en de ontwikkeling van teams. Deze inzichten helpen ons om te kijken naar de wijze van samenwerking in teams en geven ons handvatten voor de ontwikkeling van teamwork. Maar hoe sla je de brug tussen de theorie en de praktijk van elke dag?

Neem deel aan het webinar ‘Groeien naar een TOP Zorg Team’ en leer van de ervaring van onze teamcoaches.

We hebben de ervaringen van onze teamcoaches met teamcoaching van ruim 50 zorgteams gecombineerd met een benchmark van de drijfveren van meer dan 2.000 zorgprofessionals. Dit heeft ons veel inzicht gegeven in de problemen en frustraties in zorgteams, maar ook inzicht in wanneer teams juist goed met elkaar samenwerken.

Onze inzichten delen we graag met jou als leidinggevende of coördinator van een zorgteam.Tijdens het webinar gaan we in op onze lessons learned en best practices en geven we je sleutels die van belang zijn om te komen tot een goed functionerend team.

Een belangrijke voorwaarde om een echt en hecht team te worden dat goed met elkaar samenwerkt, is het kennen en leren begrijpen van elkaar. Onze teamcoaches hielpen meer dan 50 teams in de zorg om elkaars kwaliteiten te ontdekken. Teamleden kregen inzicht in de verschillen en overeenkomsten tussen elkaar. De focus lag daarbij op de overeenkomsten binnen het team. Welke kwaliteiten en valkuilen heb je gemeenschappelijk? Welke waarden deel je met elkaar als team? Hoe ga je daarmee om in relatie tot de samenwerking en ontwikkeling van het team?

Om bovenstaande inzichtelijk te krijgen, maakten de teamcoaches gebruik van de TMA Methode. TMA analyseerde de resultaten van meer dan 2.000 zorgprofessionals om zo ook op wetenschappelijke wijze inzicht te krijgen in opvallende drijfveren van zorgprofessionals.

Tijdens het webinar krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Wat zijn opvallende drijfveren in zorgteams en hoe ga je daar op een goede manier mee om?
  • Welke frustraties leven er in zorgteams en hoe los je deze op?
  • Wat is één van de belangrijkste sleutels om verder te komen in de ontwikkeling van zorgteams?

Schrijf je vóór 7 november in via deze link. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met alle praktische informatie over dit webinar.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!